Tenker du på å forvandle hjemmet ditt til drømmehuset du alltid har ønsket? Med riktig informasjon kan du gjøre alt fra raffineringsskap til å sette inn nye dører. Å ta på seg oppussingsprosjekter selv er nyttig, men det kan også være ganske underholdende. Det kan enkelt gjøres hvis du holder disse enkle, men effektive, tips i tankene.

Ledninger og ledninger kan være en sikkerhetsrisiko og skjemmende. Når du gjør hjemme forbedringer, vurdere å legge ditt hjem surround lyd og nettverk ledninger inn på loftet ditt. Hvis alt er klart til å gå og kablet for disse fasilitetene, vil du kunne bruke dette som et salgsargument for ditt hjem senere.

Monter strålevarme under de nye flisgulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren i hjemmet ditt både for gjestene og potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og føle varmen!

Det er dyrt å pusse opp et hjem. Legg litt krydder til hjemmet ditt ved å kjøpe vintage møbler. Hvis du handler nøye, vil du bli overrasket over hva du kan finne. Noen møbler kan kreve arbeid. Det kan være vel verdt investeringen, skjønt.

Hvis du har en rift i skjermdøren eller vindusskjermen, her er et raskt tips du kan bruke som vil spare deg penger. For tårer som er små, bruk litt klar neglelakk. For en litt større tåre, påfør litt plastfolie på hver side av skjermen. Denne raske oppdateringen vil gjøre til du bestemmer deg for å erstatte skjermen.

Hvis du ikke vil ha et toalett som ikke slutter å løpe, kan du prøve å sjekke flapperventilen. Flapperventiler fungerer som gummitetninger for tanken og la vann komme inn og ut. Trekk sifonen ut av tanken og undersøk ventilen. Hvis det er skittent, rengjør den. Hvis den er ødelagt, bytt ut ventilen med en ny.

Vær forberedt i god tid før oppussing. Gjør din kreative tenkning så vel som din pragmatiske figur langt foran de faktiske forbedringene. Dette vil tillate deg å fokusere på oppgaven uten å bli sidesporet. Det er mange arenaer der du kan få inspirasjon, inkludert dine venners hjem, magasiner, TV og til og med oppussingsbutikker.

Kjøpe fancy dekorative puter kan være dyrt og noen ganger de kan ikke alle matche. En fin måte å komme seg rundt dette problemet er ved å kjøpe litt stoff og sy dine egne putetrekk eller putebelegg. Hvis du velger å lage dine egne puter, sy utsiden av etuiet og deretter bruke stuffing fra gamle og uønskede puter for å fylle de nye.

Prøv å holde mengden bilder du spikrer til veggen til et minimum. Mange mennesker synes å bli båret bort med dusinvis av fotografier og utskrifter hengende på veggen. Legg til ca 4 til 5 bilder til veggen din, arrangert i fine rammer, for å skape et dramatisk, men ryddig utseende.

Med riktig informasjon kan du lære hva du må gjøre for ethvert oppussingsprosjekt du har hjertet satt på. Fagfolkene lærte dette, så kan du også. Bruk tipsene ovenfor for å få den erfaringen og kunnskapen som trengs for å holde hjemmet ditt i perfekt stand.